Fulltextové vyhledávání

Katalog


  • Bramborový salát s majonézou

    Majonézové saláty

    Skladujte při teplotě od 0 do + 5 °C.
    Spotřebujte do data uvedeného na etiketě výrobku.
  • Fazolový salát

    Saláty bez majonézy

    Skladujte při teplotě od 0 do + 5 °C.
    Spotřebujte do data uvedeného na etiketě výrobku.
  • Budapešťský krém

    Pomazánky a krémy

    Skladujte při teplotě od 0 do + 5 °C.
    Spotřebujte do data uvedeného na etiketě výrobku.
  • Sýrová roláda se šunkou

    Rolády

    Skladujte při teplotě od 0 do + 5 °C.
    Spotřebujte do data uvedeného na etiketě výrobku.
  • Aspiková miska

    Rosoly a aspiky

    Skladujte při teplotě od 0 do + 5 °C.
    Spotřebujte do data uvedeného na etiketě výrobku.
  • Plněná bageta

    Plněné bagety a bulky

    Skladujte při teplotě od +2 do + 7 °C.
    Spotřebujte do data uvedeného na etiketě výrobku. Po otevření ihned spotřebujte.
  • Obložené vejce

    Obložená vejce

    Skladujte při teplotě od 0 do + 5 °C.
    Spotřebujte do data uvedeného na etiketě výrobku. Po otevření ihned spotřebujte.
  • Balkánský sýr v marinádě

    Uzeniny a sýry v marinádě

    Podíl pevných a tekutých surovin uveden na etiketě výrobku (dle gramáže spotřebitelského balení)
    Skladujte při teplotě od +2 do + 7 °C.
    Spotřebujte do data uvedeného na etiketě výrobku.